Guidede fisketure i hele Danmark

Guidede fisketure i hele Danmark kan bestilles her i gennem.

Guidede fisketure i hele Danmark, kan bestilles igennem seatroutguide.dk

Guiden er fuldtidsprofessionel lystfisker

Mit navn er Jari. Jeg har arbejdet fuldtid med lystfiskeri siden marts 2013. Mit motto er – begrænser du dig selv og dit fiskeri, begrænser du også dine fangster.

Jeg fisker i hele Danmark. Og kører 55.000 til 65.000 kilometer hvert år for at gøre det. Jeg fisker efter alle danske fiskearter i ferskvand og saltvand.

Kystfiskeri og fjordfiskeri efter havørreder er nummer 1. i min verden, men det har ikke altid været sådan. Gedder og bækørreder havde længe været min store passion. Men for mig er de 2 “fiskeformer” nu blevet for begrænsede, ligesom naturen der ofte omgiver fiskeriet er blevet for ensformigt. Jeg fisker stadig efter de 2 arter, men finder generelt fiskeriet i saltvand efter havørreder langt mere udfordrende og alsidigt.

Jeg fangede min første grønlænder med fluestangen da jeg var 12 år gammel. Det skete i Limfjorden for 29 år siden. Derudover fangede jeg  min første havørred over 60 cm. med tørflue i Varde Å, da jeg fyldte 14 år. Trods to så tidlige og fantastiske oplevelser med fluestangen, holder jeg mest af at spinnefiske i dag. Det giver langt flere fisk fra kysten og i fjorden, grundet en del logiske årsager. Årsager jeg vil komme ind på under de guidede ture.

Jeg fisker dog stadig med flue af og til, men mest i landets åer efter eksempelvis bækørreder, strømskaller, stallinger og havørreder.

Guidede fisketure i hele Danmark – mål og indhold

Når jeg arbejder som guide går jeg op i, at dem jeg har med ud får fisk på krogen, samt at de bliver “overdængede” med så mange informationer om fiskeriet som de kan favne, og flere til…

Jeg kommer ind på fisketeknik, kasteteknik, grej, udstyr, fiskepladser, fiskenes ageren, standpladser, farve på agn, gang i vandet, forskellige vejrforhold, samt meget, meget mere…

Uanset om det er en begynder eller en øvet og meget erfaren lystfisker, som jeg har med ude ved vandet, så tilpasser jeg turen efter deltagerens ønsker og behov, som vi taler om før afgang.

Få mere information om de steder jeg guider her på sitet og de guidede fisketure i hele Danmark generelt. Billederne der fungerer som blikfang fra hvert sted, område eller fjord, er af fisk fanget det sted hvor der guides og henvises til. Se stederne under indholdsfortegnelsen på forsiden: Forside…

Jari – Lystfiskeri Danmark

error: Content is protected !!