Guidede fisketure på Bornholm forår eller efterår

Guidede fisketure på Bornholm forår eller efterår, kan bookes her…

Via. denne side kan du booke en guide på Bornholm. Det er både muligt at booke en guide der følger dig/jer over en hel weekend, men også en guide der kan tilgå når du ønsker.

En-dags-ture er også en mulighed.

Guiden tilpasser fiskestederne og fiskeriet efter hvor øvet du er. Selv en begynder eller en let øvet kan fange fisk på Bornholm, men nogle steder kræver fiskeriet dog nogen erfaring.

Bornholm er øen hvor lystfiskerdrømme går i opfyldelse. Der er rigtig mange storørreder rundt om øen, året rundt. Flest om foråret, om vinteren og om efteråret.

Guidet kysttur efter havørreder – valgmuligheder:

  • Spinnefiskeri med kystwoblere, gennemløbsblink eller alm. blink
  • Fluefiskeri
  • Spinnefiskeri med bombardaflåd

Flere fiskepladser besøges under en guidet fisketur til Bornholm.

Prisen afhænger af, hvor mange man er, og om der skal guides i én dag eller flere. Send venligst informationerne til os når du bestiller, så kan vi sende en pris.

En guidet dags-fisketur varer typisk godt 10 timer. Men kan sagtens være kortere eller længere. De afhænger af, hvor lang tid du ønsker at være ude. Uanset tid, så koster en en-dags-tur 3000 kr. op til 2 personer. Pr. ekstra person derudover koster 700 kr.

Er man en familie eller et større hold, giver rabat pr. person udover 2 og det er også mulighed, at aftale en samlet pris. Giv besked herom.

Har du/I ikke eget grej og udstyr, kan det lejes for 100 kr. pr. mand.

Man kører selv imellem fiskepladserne.

Guidede fisketure på Bornholm – forår eller efterår

Book en guidet tur eller send spørgsmål via. kontaktformularen: Klik her…

Når en guidet tur er booket, vil man modtage en bekræftelse pr. mail indenfor 1-2 dage. Send altid dit telefonnummer med når der bookes, så vil du blive ringet op af guiden indenfor 1-2 dage.

Man betaler senest 2 dage efter tilmelding. Information og bankkonto vil være at finde i mail-bekræftelsen.

Afbestilling/afbud kan ske senest 14 dage efter købt tur. Derefter refunderes beløbet ikke.

Seatroutguide.dk


Ønsker du oplysninger om kystfiskeri efter havørred? Hvordan de fanges bedst, hvornår og hvad med, så læs meget mere om det emne på Bornholm her: Kystfiskeri på Bornholm…